Віктор Янукович - у Кіровограді

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1983 | Коментарі: 0

Сьогодні Президент України Віктор Янукович здійснює робочу поїздку до Кіровоградської області. Головною і довгоочікуваною подією візиту стане урочисте відкриття у Кіровограді першого в Україні сучасного перинатального центру з інноваційними технологіями, сучасним обладнанням.

Національний проект «Нове життя», що передбачає створення мережі перинатальних центрів різних рівнів, був ініційований Главою держави у регіоні з найгіршими в Україні показниками материнської та дитячої смертності – саме у нас, у Кіровоградській області. І саме у нас сьогодні відкривається перший в Україні перинатальний центр ІІІ рівня.

Нацпроект запроваджує нову філософію охорони здоров’я матері і дитини та створює для цього інфраструктуру - мережу перинатальних центрів ІІІ рівня в усіх регіонах України (до 2014 року).

"Перинатальний" – це період, який починається за кілька тижнів до пологів і закінчується за кілька тижнів після народження дитини. У перинатальному центрі майбутня мама (з групи ризику) може спостерігатися протягом вагітності і там же народжувати. Крім того, у тому ж таки центрі у разі необхідності виходжуватимуть недоношених немовлят та надаватимуть їм вузькоспеціалізовану допомогу.

Нагадаємо, останнього разу Президент України Віктор Янукович перебував на Кіровоградщині з робочою поїздкою у жовтні 2010 року.

Кореспондент Інтернет-видання FotoInform  візьме участь у заходах в рамках робочої поїздки Президента України Віктора Януковича до Кіровоградської області. Отож чекайте на  наш фотозвіт.

 

 


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool