Віктор Янукович - у Кіровограді

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1965 | Коментарі: 0

Сьогодні Президент України Віктор Янукович здійснює робочу поїздку до Кіровоградської області. Головною і довгоочікуваною подією візиту стане урочисте відкриття у Кіровограді першого в Україні сучасного перинатального центру з інноваційними технологіями, сучасним обладнанням.

Національний проект «Нове життя», що передбачає створення мережі перинатальних центрів різних рівнів, був ініційований Главою держави у регіоні з найгіршими в Україні показниками материнської та дитячої смертності – саме у нас, у Кіровоградській області. І саме у нас сьогодні відкривається перший в Україні перинатальний центр ІІІ рівня.

Нацпроект запроваджує нову філософію охорони здоров’я матері і дитини та створює для цього інфраструктуру - мережу перинатальних центрів ІІІ рівня в усіх регіонах України (до 2014 року).

"Перинатальний" – це період, який починається за кілька тижнів до пологів і закінчується за кілька тижнів після народження дитини. У перинатальному центрі майбутня мама (з групи ризику) може спостерігатися протягом вагітності і там же народжувати. Крім того, у тому ж таки центрі у разі необхідності виходжуватимуть недоношених немовлят та надаватимуть їм вузькоспеціалізовану допомогу.

Нагадаємо, останнього разу Президент України Віктор Янукович перебував на Кіровоградщині з робочою поїздкою у жовтні 2010 року.

Кореспондент Інтернет-видання FotoInform  візьме участь у заходах в рамках робочої поїздки Президента України Віктора Януковича до Кіровоградської області. Отож чекайте на  наш фотозвіт.

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool