Віктор Серпокрилов: Нова якість виконання плану економічних реформ -головне завдання Глави держави

Січень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

На цьому під час чергової апаратної наради наголосив заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов.

Посадовець звернувся до директора департаменту економіки облдержадміністрації внести зміни в план роботи профільних робочих груп обласного комітету з економічних реформ з урахуванням президентських завдань, озвучених 17 січня під час засідання Комітету з економічних реформ.
Крім цього, Віктор Серпокрилов дав завдання структурним підрозділам максимально врахувати інтереси області під час формування територіальних аспектів бюджетних програм, які наразі розробляються по лінії міністерств і відомств.
Віктор Серпокрилов також окремо зупинився на можливих шляхах вирішення проблемних питань регіону. Окрім тих питань та пропозицій, які керівництво області у лютому має намір озвучити у Кабміні, є такі, що потребують додаткового фінансового ресурсу та змін до чинного законодавства. Тому перед профільними департаментами поставлено завдання підготувати перелік відповідних звернень до міністерств та народних депутатів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool