Викрито ухилення від сплати податків на 2,2 млн. грн. директором кіровоградського приватного підприємства

Січень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Як з’ясувалось під час слідства, підприємство надавало будівельні послуги державній установі.

Держустанова оплатила всі роботи шляхом перерахування 6,2 млн. грн. грошових коштів на поточний рахунок приватного підприємства. Достовірно усвідомлюючи, що зазначені відносини та отримання коштів на рахунок не були відображені у податковій звітності, підприємство ухилилось від сплати податків на загальну суму у 2,2 млн. грн.
Відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу, слідчим податкової міліції ДПС у Кіровоградській області матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань України із попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання за умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.
Наразі, проводиться досудове розслідування та вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool