Відкрите заняття гуртка Долоньки

Квітень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 2001 | Коментарі: 0

2 квітня у комунальному закладі "Центр соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради" відбулося відкрите заняття театрального гуртка "Долоньки", якій відвідують вихованці Центру.

У проведенні заходу брали участь вихованці молодшої групи Центру, керівники театрального гуртка, батьки, вчителі (19 осіб). В рамках заходу діти продемонстрували артистичні вміння, декламування віршів, хореографічні навички. Всі вихованці отримали подарунки, надані КОВУФМХБО „Армія спасіння” та громадською організацією "Серце матері". Кульмінацією свята стало частування солодощами та тортом. Крім учасників заняття були присутні голова громадської організації "Серце матері" Шукрута Л.В., представники ЗМІ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool