Відбувся турнір з шахів та шашок, присвячений 68-ій річниці визволення Кіровограда

Січень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1490 | Коментарі: 0

5 січня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д.І.Чижевського відбувся турнір з шахів та шашок, присвячений 68-ій річниці визволення міста Кіровограда від фашистських загарбників.

Організатори змагань: Кіровоградський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", відділ фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, дирекція бібліотеки ім.Д.І.Чижевського.
У змаганнях взяли участь ветерани спорту і праці та учні загальноосвітніх шкіл міста.
Переможцями змагань серед ветеранів стали В’ячеслав Огар і Анатолій Куліш. Серед учнів найсильнішими виявилися Олег Задорожний та Дмитро Удовік.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали новорічні подарунки від бібліотеки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool