Відбуваються рейди на найпопулярніших місцях відпочинку Кіровоградщини (ФОТО)

Серпень 31, 2023 | Новини | Переглядів: 1657 | Коментарі: 0

Аби попередити трагічні випадки та травмування на воді, фахівці Служби порятунку проводять профілактичну роботу у місцях масового відпочинку біля місцевих водойм.

Відбуваються рейди на найпопулярніших місцях відпочинку Кіровоградщини

Відбуваються рейди на найпопулярніших місцях відпочинку Кіровоградщини

Відбуваються рейди на найпопулярніших місцях відпочинку Кіровоградщини


Працівники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснили обхід найпопулярніших місць відпочинку біля водойм на території громад району.

Рятувальники нагадали відпочивальникам головні правила безпечного відпочинку на воді та застерегли від купання й риболовлі у стані алкогольного сп’яніння, після тривалого перебування на сонці, стрибків з дамб, скель та технічних споруд, плавання у місцях зі швидкою течією, закликали бути обережними та не переоцінювали свої сили.

Під час проведення роз’яснювальної роботи усім співрозмовникам вогнеборці вручили тематично-застережні листівки з правилами, які допоможуть зробити відпочинок безпечним та цікавим.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool