Відбулася творча зустріч керівництва залізниці з ветеранами

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 686 | Коментарі: 0

17 квітня 2015 року у конференц-залі санаторію-профілакторію «Біла акація» відбулася перша урочиста зустріч керівництва Одеської залізниці,

Дорожнього профспілкового комітету з ветеранами магістралі. У заході взяли участь майже 80 ветеранів-залізничників.
Ініціатором проведенням заходу був начальник Одеської залізниці Григорій Бойко. У своєму зверненні до ветеранів начальник залізниці окреслив поточний стан справ на залізниці, актуальні проблеми трудового колективу, заплановані шляхи їх вирішення та стратегію подальшого розвитку.
«Я щиро вдячний усім присутнім за те, що свого часу з молодого інженера ви зробила спеціаліста, який сьогодні очолює залізницю. Відтепер ми проводитимемо такі зустрічі в управлінні залізниці, в дирекції, будемо запрошувати начальників служб, заступників начальника залізниці, щоб ви знали чим сьогодні живе колектив, які ми сьогодні вирішуємо питання. Для нас усіх буде приємно встановити живий діалог. Надалі ми почнемо проводити такі вечори в інших регіонах в межах залізниці», - зазначив начальник залізниці.
Голова Ради ветеранів залізниці Володимир Зелений та голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко повністю підтримали таку ініціативу керівництва, адже, за їх словами, варто пам’ятати про ветеранів магістралі, які, свого часу, віддали свої знання, вміння та навики на благо Одеської залізниці.
У ході зустрічі за багаторічну плідну працю і вагомий особистий внесок у розвиток залізниці, за виховання молодого покоління залізничників було заохочено 15 присутніх ветеранів праці: їх нагородили почесними відзнаками із виплатами грошових винагород (згідно з наказом начальника залізниці нагороди отримають ще 15 ветеранів).
Ветерани отримали багато приємних вражень в цей день, зустрілися із колишніми колегами, друзями, поділилися спогадами…
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool