Відбулась спартакіада серед працівників підприємств агропромислового комплексу (ФОТО)

Травень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

У дитячому таборі «Хвиля» (м. Світловодськ) 26 та 27 травня тривала обласна спартакіада, під час якої змагалися працівники з 4 підприємств агропромислового комплексу: команда Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, м’ясокомбінату «Ятрань», спортсмени земельних ресурсів області та інституту облагробуд.

Протягом 2 днів команди змагалися на майстерність та витривалість у сімох видах спорту. Лісівники завоювали «золото» у трьох видах програми: армспорті, волейболі та настільному тенісу.
У змаганнях з армспорту першість для лісівників здобули майстер лісу із Новгородківського лісництва Євген Науменко та робітниця ДСДЛЦ «Веселі Боковеньки» Лідія Шолько. Волейбольній команді ДП «Олександрівський лісгосп» теж не було. Виклалися на повну й члени лісової збірної за тенісним столом.
П’ятірка лісових богатирів із Голованівського лісгоспу у змаганні на перетягування канату зайняли друге місце, поступившись чоловікам із «Ятрані».
У змаганнях серед спортивних сімей в цьому році від лісівників виступала родина завідувача сектором мисливського господарства обласного управління Олександра Кваші, якого підтримали дружина Олена та донька Олександра.
Олександр Кваша разом із першим заступником начальника облуправління Наталією Ревенко випробовували свою точність у змаганнях з дартсу, здобувши командну «бронзу».
У змаганні з легкої атлетики честь лісівників відстоювали завідувач сектором економіки та фінансів Олена Ковалевич та провідний спеціаліст облуправління Дмитро Жабокрицький.
За результатами всіх конкурсів лісівники здобули загальнокомандне 2 місце (перше місце виборола команда комбінату «Ятрань», третє – облагробуду). На додаток до здобутих медалей та кубків переможці отримали призи від страхової компанії «Княжа» - дисконтні картки зі знижками та діжки із пивом. Спеціальні призи отримали і найкращі танцівники, яких визначили члени журі під час розважальної вечірньої дискотеки.

Валентина Токарчук, голова облпрофорганізації працівників лісового господарства Кіровоградщини

Відбулась спартакіада серед працівників підприємств агропромислового комплексу (ФОТО)

Відбулась спартакіада серед працівників підприємств агропромислового комплексу (ФОТО)

Відбулась спартакіада серед працівників підприємств агропромислового комплексу (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool