Вибори 2012: у Кіровограді триватиме інформаційний марафон

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1692 | Коментарі: 0

Вже сім років поспіль Прес-клуб у нашому місті організовує під час виборів роботу Незалежного громадського прес-центру «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ВИБІР». Вибори президента, депутатів рад різних рівнів та міських голів таким чином знаходяться під пильним наглядом журналістів і громадськості.

Нагадаємо, що мета роботи прес-центру – це забезпечення поширення об'єктивної та неупередженої інформації про перебіг виборчого процесу для якісного висвітлення у місцевих ЗМІ, а також активізація громадян України до свідомої участі у виборах і підвищення стандартів професійної діяльності медіа.

У день виборів у приміщенні Прес-клубу (вул. 50 років Жовтня, 1а, другий поверх) відбудеться три інформаційні сесії (а у випадку форс-мажорних обставин – і більше!). До акредитації та участі запрошуються представники політичних партій, чиї кандидати беруть участь у виборах, лідери громадських організацій, що ведуть спостереження за виборами, представники правоохоронних органів, ДВК, а також редактори і журналісти електронних та друкованих видань. Телефонуйте: 099-121-30-54 або (0522) 27-36-10 (Анна Горобцова)

У НЕЗАЛЕЖНОМУ ГРОМАДСЬКОМУ ПРЕС-ЦЕНТРІ журналісти та гості отримають ексклюзивні інтерв'ю гостей прес-клубу, можливість використання мережі Інтернет, гарячу каву, чай та печиво.

Графік роботи прес-центру 28-го жовтня:
9.00 Перша інформаційна сесія на тему: «Як розпочалися вибори: відкриття виборчих дільниць, готовність ДВК до роботи».
12.00 Друга інформаційна сесія на тему: «Перебіг виборів на Кіровоградщині: запобігання порушень та фальсифікацій під час волевиявлення»
17.00 Третя інформаційна сесія на тему: «Перші підсумки перебігу виборів у Кіровограді та області: результати спостережень на дільницях, робота ДВК, явка виборців».

Незалежний громадський прес-центр запрошує виборчі штаби політичних партій, а також територіальні виборчі комісії, державні органи, відповідальні за проведення виборів і експертів (політологів, спостерігачів) подавати поточну інформацію про хід виборчого процесу, яка оброблятиметься та з посиланням на джерело розповсюджуватиметься через веб-сайт «весь Кіровоград»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool