Ветвицький вважає «несумісною з життям» мінімальну допомогу з безробіття в 544 грн

Січень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 2720 | Коментарі: 3

Народний депутат України, президент партії "Правда" Дмитро Ветвицький вважає "несумісною з життям" мінімальну допомогу з безробіття в розмірі 544 грн, встановлену Кабінетом міністрів України. Про це повідомляє прес-служба політика.

"Кабмін дуже зневажливо ставиться до людей, якщо в 2012 р. передбачив всього 544 грн мінімальної допомоги з безробіття", - заявив Ветвицький, коментуючи відповідний указ Кабміну.

"Ця несумісна з життям цифра в 2 рази менше, ніж прожитковий мінімум для працездатного громадянина України, який в свою чергу сам по собі невиправдано малий. Мабуть, Кабмін вирішив, що безробітні українці повинні їсти в 2 рази менше, ніж працюючі. Очевидна аналогія з пенсіонерами, мінімальна пенсія яких у 2012 р. також несумісна з життям. Кабмін продовжує методично боротися з найменш захищеними верствами населення України. Якщо так буде продовжуватися, то наступні на черзі матері, яким уряд може скоротити допомогу по догляду за дітьми", - заявив Ветвицький.
Нагадаємо, в Україну з 1 січня 2012 р. мінімальний розмір допомоги з безробіття встановлено у розмірі 544
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool