Ветеринарна міліція Вінниччини виявила понад тонну небезпечної риби

Лютий 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

В одному зі складських приміщень м. Могилів-Подільського працівники ветеринарної міліції виявили та вилучили небезпечну харчову продукцію на суму 10 тис. гривень.

Під час перевірки місць реалізації, обробки та зберігання продукції тваринного походження та сировини для її виготовлення міста Могилів-Подільського, в складі-холодильнику, що належить двом місцевим підприємцям, працівники вінницької ветеринарної міліції вивили рибну продукцію (кильку) загальною вагою 1120 кілограмів.

На рибі не було ніякого маркування, ветеринарних документів та даних виробника - така продукція вважається небезпечною для людей. Контрафактна риба була вилучена та направлена на зберігання до встановлення якості та прийняття рішення.

Головним державним інспектором ветеринарної медицини у м. Могилів-Подільський було винесено постанову про утилізацію рибопродукції та направлено її на Тульчинський ветеринарно-санітарний завод для переробки у відповідних технологічних режимах. Відтак, вінницькими міліціонерами не допущено потрапляння в обіг більше тони небезпечної харчової продукції.

За інформацією начальника ветеринарної міліції Вінниччини Павла Дармограя, наразі правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Чоловіків чекає штраф від трьох до десяти мінімальних зарплат.

Загалом з початку року вінницькими правоохоронцями виявлено та вилучено більше 4-х тонн неякісної, а під час і небезпечної для людей, харчової продукції.

СЗГ УМВС України у Вінницькій області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool