Ветеранів спорту Кіровограда привітали із Днем захисника Вітчизни

Лютий 21, 2013 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

20 лютого 2013 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбулося урочисте засідання Кіровоградської міської організації ветеранів фізичної культури, спорту і війни.


     Членів ветеранської організації з Днем захисника Вітчизни привітали та вручили нагороди начальник управління фізичної культури та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Колодяжний, заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов, голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Ковальов, голова міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни Оолександр Березан, почесний голова Ради ветеранів Володимир Жученко.
      Піснями та хореографічними композиціями учасників заходу привітали юні вихованці та викладачі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Після урочистої частини ветерани спорту мали змогу поспілкуватися за святковим столом.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool