Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)

Грудень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Вчора,26 грудня, міський голова Олександр Саінсус та голова Кіровоградської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор підписали угоду про взаємодію і співробітництво.

Відповідно до угоди, відзначив Олександр Саінсус, міська влада бере на себе зобов’язання сприяти міській організації воїнів інтернаціоналістів у веденні соціального діалогу з державними установами та відомствами щодо соціальних виплат, надання пільг, компенсацій та гарантій, координувати роботу виконавчих органів з питань соціально – правового захисту ветеранів війни та сімей загиблих, сприяти поліпшенню медико – санітарного забезпечення, позачерговому виділенню земельних ділянок під індивідуальне будівництво, безоплатно надавати організації приміщення для здійснення своїх статутних завдань, забезпечувати належний стан утримання пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам всіх поколінь, військових поховань та інших пам’ятних місць воїнів, що загинули під час бойових дій на територіях інших держав.

за матеріалами , фото Ігоря Філіпенка.

Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)

Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)

Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool