Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)

Грудень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Вчора,26 грудня, міський голова Олександр Саінсус та голова Кіровоградської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор підписали угоду про взаємодію і співробітництво.

Відповідно до угоди, відзначив Олександр Саінсус, міська влада бере на себе зобов’язання сприяти міській організації воїнів інтернаціоналістів у веденні соціального діалогу з державними установами та відомствами щодо соціальних виплат, надання пільг, компенсацій та гарантій, координувати роботу виконавчих органів з питань соціально – правового захисту ветеранів війни та сімей загиблих, сприяти поліпшенню медико – санітарного забезпечення, позачерговому виділенню земельних ділянок під індивідуальне будівництво, безоплатно надавати організації приміщення для здійснення своїх статутних завдань, забезпечувати належний стан утримання пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам всіх поколінь, військових поховань та інших пам’ятних місць воїнів, що загинули під час бойових дій на територіях інших держав.

за матеріалами , фото Ігоря Філіпенка.

Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)

Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)

Ветерани Афганістану підписали угоду із міською владою (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool