Вагонники залізниць України обмінялися досвідом роботи в Одесі

Серпень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

22-23 серпня 2013 року в конференц-залі експлуатаційного вагонного депо Одеса-Застава-І під головуванням начальника Головного управління вагонного господарства Укрзалізниці Олександра Кутішенка відбулася нарада у якій взяли участь керівники вагонних господарств залізниць України та директори вагоноремонтних заводів.

Одеську залізницю на даному заході представили заступник начальника залізниці по рухомому складу і матеріально-технічному постачанню Олександр Голосінський, начальник служби вагонного господарства Анатолій Драник та начальник вагонного депо Одеса-Застава-І Віктор Шульга. Місце проведення такої наради було обрано не випадково, адже працівники потужного експлуатаційного вагонного депо Одеса-Застава-1 обслуговують сім морських та річкових портів Одеського регіону. За рік під навантаження готується понад 120 тис. вагонів, щодоби працівниками вагонного депо обслуговується 165 поїздів, довжина дільниці обслуговування вагонного депо становить 552 км.
У ході наради представники від кожної залізниці та вагоноремонтного заводу доповіли про підсумки роботи вагонних господарств за перше півріччя поточного року, відзначивши основні показники та проблемні питання.
Підбиваючи підсумки наради начальник Головного управління вагонного господарства Олександр Кутішенко проаналізував основні фінансові та виробничі показники роботи вагонних господарств залізниць та заводів. Основну увагу у доповіді було приділено питанням забезпечення безпеки руху поїздів шляхом оперативного виявлення несправностей та якісного проведення ремонту, адже стурбованість викликає той факт, що в поточному році 3,5 тис. вантажних вагонів на Укрзалізниці було відчеплено в ремонт в гарантійний період експлуатації. Головною причиною збільшення потреби у ремонті рухомого складу є зазвичай старіння та високий рівень зношеності вагонів. Висока якість ремонту безпосередньо залежить від вчасного централізованого постачання необхідних деталей. Начальник головного управління також зазначив, що серйозна робота проводиться у напрямку забезпечення збереження вагонного парку, зокрема проводяться відповідні місячники з виявлення пошкоджень вантажних вагонів. Під час місячників робота з виявлення пошкоджень значно активізується – виявляється майже вдвічі більше пошкоджень.
«Постійної уваги керівництва служб потребує виконання комплексних заходів з охорони праці, дотримання вимог пожежної безпеки, а наразі вагонним господарствам залізниць слід активно готуватися до роботи у зимовий період», - зазначив Олександр Кутішенко.
За результатом наради прийняті рішення, які дозволять підвищити якість технічного обслуговування та ремонту вантажних вагонів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool