В Управлінні МВС України в Кіровоградській області підбили підсумки роботи міліції регіону за 9 місяців (ФОТО)

Жовтень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1563 | Коментарі: 0

14 жовтня 2011 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося розширене засідання колегії Управління за участі голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна та прокурора області Олега Левицького. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

На початку засідання начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв розповів про кадрові зміни керівного апарату галузевих служб і міськрайорганів області. Так, заступником начальника УКР УМВС в області призначено підполковника міліції Олександра Заякіна, в.о. начальника ВБНОН УМВС в області – капітана міліції Леоніда Мельника, в.о. начальника Добровеличківського РВ УМВС в області – майора міліції Андрія Бензара, в.о. начальника Знам’янського МВ УМВС в області – підполковника міліції Андрія Крищенка та начальником Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області призначено майора міліції Євгена Чуйка.
Крім того, Костянтин Миколайович розповів про результати проведення щоквартального внутрішньообласного ранжування серед підрозділів ОВС регіону, за підсумками якого було визначено три кращих міськрайоргани – Ленінський відділ міліції, Новоукраїнський та Онуфріївський райвідділи міліції. За останні два місяці позитивну динаміку було відмічено і в роботі Олександрійського МВ та Вільшанського РВ УМВС в області. Відповідно керівники п’яти вищезазначених міськрайвідділів отримали з рук Костянтина Пожидаєва подяки.
Продовженням засідання стала ще одна добра новина – за сприяння Міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова автопарк міліції області поповнився 7 новими автомобілями. Ключі від авто Костянтин Миколайович вручив працівникам Слідчого Управління, відділу кримінальної міліції у справах дітей, Кіровського відділу міліції, Кіровоградського та Онуфріївського райвідділів міліції.
Після урочистої частини засідання колегії продовжилося розглядом результатів роботи ОВС регіону за 9 місяців поточного року.
Зокрема, було відмічено, що за звітний період завдяки вжитим працівниками органів та підрозділів внутрішніх справ області заходам майже на 29 % зменшилась кількість учинених умисних убивств, на 12,5 % – тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі на 40 % – зі смертельними наслідками, на 36 % – розбійних нападів, на 17,3 % – грабежів, на 24,3 % – шахрайств, на 60,4 % – фактів викрадення приватного майна з квартир громадян.
До кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів з початку поточного року притягнуто 488 осіб, у тому числі 109 – причетних до збуту наркотиків. Із незаконного обігу вилучено близько 640 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, а також 876 доз лікарських засобів.

В Управлінні МВС України в Кіровоградській області підбили підсумки роботи міліції регіону за 9 місяців (ФОТО)

В Управлінні МВС України в Кіровоградській області підбили підсумки роботи міліції регіону за 9 місяців (ФОТО)

 


Не менш важливим та актуальним на сьогоднішній день залишається і питання щодо профілактики та попередження дитячої злочинності. За втягнення підлітків у злочинну діяльність за ознаками ст. 304 КК України з початку року порушено 44 кримінальні справи. У результаті вжитих заходів виявлено та припинено 339 адміністративних правопорушень, скоєних неповнолітніми.
По лінії протидії на території області нелегальній міграції працівниками органів та підрозділів внутрішніх справ виявлено понад 150 нелегальних мігрантів.
Були розглянуті на засіданні і питання реєстрації та розгляду заяв і повідомлень громадян та відповідного на них реагування, дотримання особовим складом ОВС дисципліни та законності, результати роботи дільничних інспекторів міліції, питання забезпечення охорони громадського порядку та протидії незаконним операціям з металобрухтом.
Костянтин Миколайович також розповів, що з початку роботи цілодобової гарячої лінії «Громадянська позиція» її послугами скористалися уже понад 100 жителів області. Були серед звернень громадян і скарги на незадовільну роботу міліції. За цими фактами проводяться перевірки, за результатами яких буде прийнято відповідні рішення.
Присутній на засіданні колегії голова облдержадміністрації Сергій Ларін зі свого боку наголосив на необхідності тісної взаємодії міліції з населенням. Адже збільшення довіри громадян до працівників органів внутрішніх справ і є основним критерієм оцінки їх роботи.
Прокурор області Олег Левицький особливу увагу присутніх звернув на подальшу співпрацю правоохоронних відомств.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool