В Ульяновському районі затримано підозрюваних у крадіжці насіння з току

Січень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Працівники Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали підозрюваних у крадіжці близько чотирьох тон насіння. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

  До міліції звернулася директор одного з сільськогосподарських підприємств із заявою про те, що з території току невідомі особи викрали близько 4 тон насіння соняшнику та сорго.

 Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що 22-річний кіровоградець, який близько року працював охоронцем на згаданому підприємстві, потоваришував з 25-річним раніше судимим місцевим жителем, у якого і з’явилася ідея заробити, реалізувавши чуже майно. До справи молодик залучив ще кількох знайомих, які протягом вересня-листопада кілька разів вночі під’їжджали до току і щоразу вивозили по 20-25 мішків насіння, вагою близько 40 кілограмів кожний. Крадене збіжжя зловмисники продавали місцевому заготівельнику, запевняючи, що воно належить їм на законних підставах, адже отримано за рахунок паїв.
Крім того, працівники міліції встановили причетність підозрюваних до крадіжок запчастин до комбайна, які належали тому ж сільгосппідприємству. Щоправда, злодюжки встигли знайти їм нового власника.
Наразі підозрювані затримані. Під час огляду домоволодіння одного з них виявили речові докази – частину краденого насіння.
По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, що завдала значної шкоди), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool