В Україні буде розроблено міжнародну систему обміну інформацією про податкові злочини

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Створення міжнародної системи обміну інформацією про податкові злочини стане одним з завдань засідання Координаційної ради керівників органів податкових (фінансових) розслідувань держав – учасниць СНД (КРОПР), яке відбудеться наприкінці вересня цього року в Одесі.

Це засідання КРОПР буде проведено в новому форматі – для участі запрошуються не лише постійні учасники ради, а й представники відповідних органів країн ЄС, інших європейських держав, Азії, Європолу та ОЕСР. Перед учасниками стоїть просте завдання: напрацювати систему, яка б гарантувала спільну економічну безпеку, вкрай актуальному питанню з огляду на світову економічну ситуацію.
КРОПР є органом галузевого співробітництва, що здійснює координацію діяльності компетентних відомств держав Співдружності. КРОПР виступає організаційною формою, яка забезпечує взаємодію у сфері виявлення, попередження та припинення економічних і податкових злочинів, реалізації політики забезпечення економічної безпеки. Цей орган було створено у жовтні 1999 року.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool