В угонах автомобілів працівники поліції викрили двох жителів іншої області

Жовтень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1401 | Коментарі: 0

Чоловіки незаконно заволоділи двома транспортними засобами на території Маловисківського району. За вчинене їм загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

До відділу поліції звернулися мешканці одного з населених пунктів з повідомленнями про зникнення їх авто вітчизняного виробництва.

У ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників, причетних до злочинів. Ними виявилися двоє жителів сусідньої області, 29 та 30 років. Спільники скористалися тим, що громадяни залишили автівки біля будинків, і вночі скоїли угони легковиків.
Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool