В прокуратурі Кіровоградської області відбувся семінар з питань протидії корупції

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Під головуванням заступника прокурора області Олексія Варакіна проведено семінар на тему: «Організація прокурорської діяльності у сфері протидії адміністративним правопорушенням, пов’язаним з корупцією».

Захід відбувся за участі заступника начальника відділу запобігання та протидії адміністративним корупційним правопорушенням Генеральної прокуратури України Юлії Кулікової.
В ході навчання-семінару було заслухано інформацію представників прокуратури, апеляційного суду, правоохоронних органів, юстиції, органів влади про механізми правового вирішення питань протидії корупції, фіксації корупційних правопорушень, практику застосування антикорупційного законодавства та процес люстрації як один з видів боротьби з корупцією.
Семінар пройшов у живому діалозі між учасниками заходу, у ході якого вони обговорювали проблемні питання, що виникають на вказаному напрямі роботи, а також обмінювались думками та ділились досвідом.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool