В Олександрії та Гайвороні відбулися рейдові перевірки

Лютий 11, 2020 | Новини | Переглядів: 4365 | Коментарі: 0

З метою запобігання пожежам, загибелі й травмування людей на них, 11 лютого рятувальники Олександрійського міськрайвідділу та Гайворонського районного сектора Управління ДСНС у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі районних центрів, де дислокуються згадані підрозділи. 

Громадянам наголошувалось, що більшість пожеж у побуті виникають через людську недбалість, неуважність та нехтування елементарними вимогами безпеки. Тому необхідно постійно слідкувати за станом печей, груб та димарів, своєчасно їх ремонтувати, очищати від сажі, не користуватись несправними або саморобними електроприладами, не залишати увімкнені електропобутові прилади без нагляду.

Для закріплення отриманої інформації громадянам роздали застережні листівки та закликали проявляти більшу відповідальність до власної безпеки та безпеки близьких.

З метою запобігання пожежам, загибелі й травмування людей на них 11 лютого рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool