В Олександрії поліцейські провели оперативно-профілактичне відпрацювання

Жовтень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

До його проведення, окрім працівників місцевого відділу поліції та районного відділення, залучили додаткові сили з числа особового складу спецпідрозділу обласного главку відомства, галузевих служб, управління патрульної поліції, а також представників громадських формувань

Загалом було сформовано 17 піших нарядів, 2 автопатрулі та дві групи з перевірки осіб, що перебувають на обліках.

Перед початком відпрацювання начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Сагаль провів для поліцейських інструктаж, під час якого акцентував увагу на вжиття превентивних заходів, спрямованих на виявлення та попередження злочинів і правопорушень, а також проведення роз’яснювальної роботи з населенням.

Також до всіх поліцейських було доведено інформацію щодо осіб, які знаходяться у розшуку, перелік викрадених речей та автотранспорту.
Упродовж кількох годин у результаті вжитих заходів поліцейські разом із представниками громадських формувань виявили та припинили 26 адміністративних порушень.

Зокрема, відповідні матеріали складені за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння та без відповідних документів, порушення правил дорожнього руху, паління тютюнових виробів і розпиття алкогольних напоїв у заборонених місцях.

Під час складання адмінпротоколу стосовно одного з місцевих жителів, який вчинив правопорушення, поліцейські виявили у чоловіка шприци з наркотичною речовиною. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Також поліцейські здійснили перевірки осіб, що перебувають під адміністративним наглядом, раніше судимих громадян та осіб, які перебувають під домашнім арештом. Крім того, відвідали за місцем проживання 70 власників зброї, аби перевірити, як вони дотримуються правил її зберігання.

«Рішення про проведення територіальними підрозділами систематичних профілактичних відпрацювань було прийнято керівництвом поліції області. Такі заходи сприятимуть покращанню оперативної обстановки, вчасному виявленню можливих протиправних проявів, попередженню злочинів на вулицях та у громадських місцях, а також налагодженню більш тісної взаємодії з населенням та підтриманню належного рівня публічного порядку і безпеки у населених пунктах», - зазначив начальник управління превентивної діяльності поліції області Олександр Сагаль.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
та Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool