В Олександрії планується відкрити «Безпечний простір для жінок»

Січень 17, 2023 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Заступниця міського голови Ірина Чемерис зустрілася із представниками запорізького благодійного фонду «Посмішка ЮА», які прибули до Олександрії з метою реалізації проєкту «Безпечний простір для жінок».

У рамках ініціативи, жінки зможуть отримати базову соціальну допомогу, психологічну консультацію, інформацію про доступні сервіси підтримки, поради щодо професійних курсів чи кар’єрних сесій.

У майбутньому на базі такого безпечного простору зможуть розпочати роботу і кризові кімнати, де жінки з дітьми матимуть можливість зупинитися на деякий час, уникаючи насилля вдома.

Наразі сторони обговорили умови реалізації проєкту, локацію під майбутній простір і добір фахівців, які там працюватимуть.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool