В Одеській області запрошуються на службу в пожежно-рятувальні підрозділи

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Головне управління ДСНС України в Одеській області запрошує на службу в пожежно-рятувальні підрозділи м. Одеса та області.

Оголошується набір на посади:
- пожежного-рятувальника,
- водія,
- сапера,
- водолаза,
- радіотелефоніста,
- фельдшера,
- електрогазозварника,

А також на офіцерські посади: заступників та начальників пожежно-рятувальних частин, начальників караулів, фахівців з ресурсного забезпечення, інформаційних технологій та зв’язку.

Заробітна плата до 5 000 грн. Повний соціальний пакет: медичне та санаторно-курортне забезпечення, оплачувальні відпустка та лікарняний, спеціальні звання, пенсії та грошова допомога за вислугу на службі понад 25 років. За бажанням - отримання профільної освіти в вищих навчальних закладах ДСНС України (безкоштовно, за державним замовленням). Можливість отримання житла впродовж 7 років.
Вимоги до кандидатів: повна загальна середня освіта, служба в Збройних Силах України та інших військових формуваннях, відсутність судимості.
Для водіїв – водійський стаж не менше 3-х років, посвідчення категорії В, С.
Для офіцерського складу – повна вища освіта відповідного напрямку.
Для водолазів та саперів – спеціальна підготовка.
Для фельдшерів, електрогазозварників, фахівців з ресурсного, інформаційного забезпечення та зв’язку – освіта за профілем.

Телефони для довідок: (048) 779-31-55, (048)779-31-52, (048)779-31-50.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool