В обласній філармонії медиків Кіровоградщини вітали із професійним святом

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Вітали представники влади, профспілок, та й самі медики вітали своїх колег у ролі артистів, виконуючи власні пісні і відомі хіти сучасних виконавців.

Цікавою телевізійною замальовкою розпочалися урочистості – знані медики області постали з екрану на сцені перед глядачами не лише як вмілі ескулапи, про що і так всі добре знають, а й справжніми художниками, вишивальницями, колекціонерами, вправними господарниками – отакі вони лікарські хобі.
Серйозні урочисті моменти для подібних святкувань – це вже традиційно вітальні промови від керівників області та міста. Від обласної влади медиків Кіровоградщини вітали перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов та голова обласної ради Микола Ковальчук.
Саме з серйозного розпочав і Віктор Серпокрилов: "Нині медична галузь перебуває на шляху реформування. Разом з вами ми розпочали цей шлях, розуміючи, яку нелегку ношу беремо на себе, але задля важливої мети – покращення умов надання медичних послуг населенню. Робота ця дуже велика і відповідальна. І хоч вона лише нещодавно стартувала, уже вдалося зробити чимало. Найперше, це значне покращення фінансування галузі охорони здоров'я. Тільки за останні три роки фінансування галузі збільшилося більш ніж удвічі. За ці три роки завдяки державній цільовій субвенції ми вклали у галузь близько 300 млн. грн. – і це дуже велика цифра, особливо для нашої області", - сказав перший заступник голови облдержадміністрації.
Віктор Серпокрилов наголосив, що завдання по реформуванню медицини, поставлені Президентом України, відіграють важливу роль в цілому для всього процесу їх реалізації – це ті потрібні стимули для дієвих і рішучих кроків, а також певні можливості, насамперед, можливість стверджувати, що до кінця 2015 року, коли завершуватиметься реалізація Національного плану дій, і галузь охорони здоров'я буде виведена на якісно новий рівень.
Віктор Серпокрилов відзначив, що роль медиків у житті кожної людини надзвичайно важлива, бо саме вони зустрічають нас на цьому світі і далі протягом усього життя дарують надію на здоров'я і повноцінну життєдіяльність.
Продовжилися урочистості вшануванням кращих представників професії з усієї області. Почесні відзнаки від обласної державної адміністрації та обласної ради Віктор Серпокрилов вручив медикам Кіровоградщини разом із Миколою Ковальчуком.
Почесною грамотою обласної державної адміністрації і обласної ради нагороджено лікаря спортивної медицини комунального закладу "Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер" Тамару Гержову і заступника головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності Кіровоградської обласної лікарні Вадима Супруна.
Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено завідувача отоларингологічного відділення Кіровоградської обласної лікарні Степана Багайлюка, завідуючу психіатричним відділенням №9 комунального закладу "Кіровоградська обласна психіатрична лікарня" Любов Босу, завідуючого організаційно-методичним відділом Кіровоградської обласної лікарні Володимира Лукянова, завідувача – лікаря-акушера-гінеколога акушерського відділення стаціонару міського комунального лікувально-профілактичного закладу "Міська лікарня №1 м. Олександрії" Сергія Усікова.
Грамотою обласної державної адміністрації нагороджено лікаря-невропатолога Добровеличківської центральної районної лікарні Людмилу Галіченко, лікаря-онколога хіміотерапевтичного відділення комунального закладу "Кіровоградський обласний онкологічний диспансер" Андрія Гардашнікова, заступника головного лікаря з медичної частини комунального закладу "Кіровоградський обласний госпіталь для інвалідів Вітчизняної війни" Тамару Іващук, завідуючу аптекою комунального закладу "Обласна туберкульозна лікарня" Валентину Грек, завідувача неврологічного відділення Кіровоградської обласної лікарні Сергія Касьянова, лікаря-терапевта лікувального відділення комунального підприємства "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради Зою Кліменко, завідувача блока рентгенендоваскулярних інтервенційних методів діагностики і лікування хворих на ішемічну хворобу серця комунального закладу "Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер" Віталія Крошку, заступника головного лікаря з медичної частини Олександрівської центральної районної лікарні Миколу Куценка, лікаря ортопеда-травматолога лікувального відділення комунального підприємства "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради Петра Наконечного, лікаря загальної практики - сімейної медицини Гайворонського районного територіального медичного об'єднання Людмилу Орел, завідувача – лікаря-хірурга хірургічного відділення стаціонару міського комунального лікувально-профілактичного закладу "Міська лікарня №1 м. Олександрії" Світлану Письменну.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool