В мисливських угіддях Кіровоградщини проводиться відстріл хижаків

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що в мисливських угіддях області районні мисливствознавці державних лісогосподарських підприємств спільно з єгерською службою користувачів мисливських угідь проводять відстріл диких шкідливих тварин – вовка та лисиці.

Відповідно до чинного законодавства, добування тварин, які завдають значної шкоди мисливській фауні, належить до службових обов´язків працівників, уповноважених здійснювати охорону мисливських угідь. Воно проводитиметься протягом січня та лютого по середам, суботам та неділям.
В першу чергу ці заході спрямовані на збільшення в мисливських угіддях області чисельності фазана та зайця-русака, кількість яких залежить від чисельності вовка та лисиці.

О. Кваша, завідувач сектором мисливського господарства Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool