В Кіровоградському слідчому ізоляторі відбулась лекція-бесіда щодо електробезпеки в побуті

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

21 листопада 2014 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі з неповнолітніми, які тримаються під вартою інженером з охорони праці Анатолієм Биковим та інспектором відділу соціально-виховної та психологічної роботи Наталією Завадою була проведена лекція-бесіда на тему: «Електробезпека в побуті».

Електрика вже давно і міцно увійшла в наше життя. Її відкриття принесло масу зручностей і корисних приладів. Однак, не слід забувати, що за уявною простотою і нешкідливістю електричної енергії ховається велика загроза для життя і здоров'я людини, якщо вона забуває про елементарні заходи обережності і безпечної експлуатації електричних мереж та побутових електроприладів. Наслідки неправильного чи необережного поводження з електроприборами можуть бути дуже плачевними. У зв’язку з цим виникає необхідність надання рекомендацій щодо безпечного використання їх у побуті.
В ході лекції до неповнолітніх були доведені такі питання: причини нещасних випадків у побуті, дія електричного струму на людину, види електротравм, засоби захисту від дії електричного струму, особливості експлуатації електроприладів. Були надані рекомендації по наданню першої медичної допомоги при ураженні електричним струмом.
Також було наголошено на тому, що дотримання певних простих правил, висвітлених на лекції, послужить гарантом безпеки для вас та оточуючих вас людей.

Тетяна Коханенко Кіровоградський слідчий ізолятор управління ДПтС України в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool