В Чигирині до резиденції Святого Миколая

Грудень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Дружною командою Кіровоградська громадська організація "Народної академії творчості інвалідів" 18 грудня 2016 р. вирушила до Чигирина на Всеукраїнський фестиваль Святого Миколая.

П"ять годин надворі пролетіли на одному диханні! Колективи, що виходили на сцену в рамках Всеукраїнського конкурсу колядок, щедрівок та пісень про Святого Миколая, вражали самобутністю, голосами, репертуаром, запалом, унікальністю, щирістю, які були наповнені великою любов'ю до України. Чудові пісні , чудові голоси, чудова атмосфера, адже цікаві гурти приїхали з усієї України.

Незважаючи на те, що фестиваль Святого Миколая проходив на вулиці, на душі тепло і світло. Радісно, що люди захоплюються справжніми традиціями нашого народу .

Наші діти брали участь у квестах, майстер класах. їли духмяну кашу з польової кухні, спілкувались зі Святим Миколаем!
А ще спільне фото та афтографи від Анжеліки Рудницької, української співачки, телеведучої, художниці, науковця, громадського діяча, волонтера та Іванни Крупені, віце-чемпіонки по боксу залишаться в пам"яті дітей та дорослих!

Як завжди, двоє дітей нашої команди Бабаєва Марина та Чорна Вероніка виграли призи від спонсорів!!!
Позитивних вражень, гарного настрою та радощів спілкування отримали і діти і дорослі на весь наступний рік!!!

Наш колектив щиро вдячний за справжнє свято, за величезну радість, яку отримали на фестивалі Ярославу Бублику за допомогу в організації поїздки, команді "Справедливості" за запрошення, Інзі Хлебніковій за воду, туристичній компанії "Спутник" за комфортну подорож!!

Діти знову повірили у диво!
Нехай майбутній рік для вас буде теж посправжньому казковим!

Дружною командою Кіровоградська громадська організація "Народної академії творчості інвалідів" 18 грудня 2016 р. вирушила до Чигирина на Всеукраїнський фестиваль Святого Миколая.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool