Уряд підвищив пенсії: відповідні зміни внесено до бюджету

Квітень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Уряд направив до Верховної Ради законопроект про внесення змін до Державного бюджету України на 2012 рік, який забезпечує фінансування соціальних ініціатив Президента України. Про це повідомив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів.

«У понеділок Уряд направив до Верховної Ради України проект закону про внесення змін до Державного бюджету України на 2012 рік. Ці зміни в першу чергу забезпечують фінансування соціальних ініціатив Президента України», - сказав Глава Уряду.

За його словами, найбільший ресурс передбачено на збільшення пенсій пенсіонерам. «Вони піднімуться на 100 гривень і більше на місяць. Завдяки цьому середній розмір трудової пенсії зросте до 1364 гривень», - повідомив Микола Азаров, зауваживши, що на початку 2010 року середня трудова пенсія не перевищувала 980 гривень.

Прем’єр-міністр поінформував, що пенсії за вислугу років військовим збільшаться на 412 гривень і досягнуть 2376 гривень. Пенсії військовим інвалідам буде збільшено на 479 гривень, і вони в середньому складуть 2760 гривень. «Таким чином, держава віддає належне і значно підвищує пенсії тим, хто присвятив все життя захисту Батьківщини», - наголосив Микола Азаров.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool