Урочистості з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України в Кіровограді відбудуться біля пам’ятника Володимиру Винниченку

Січень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1530 | Коментарі: 0

22 січня 2012 року о 10.00 у Кіровограді відбудуться мітинг та покладання квітів до пам’ятника Володимиру Винниченку на відзначення Дня Соборності та Свободи України.

З нагоди визначної дати протягом січня 2012 року в кіровоградських навчальних закладах міста проводитимуться тематичні уроки, лекції, спрямовані на виховання у молоді патріотизму, поваги до минулого українського народу, демократичних цінностей, а в музеях та бібліотеках обласного центру будуть створені нові та оновлені існуючі експозиції, присвячені історії та діяльності Української Народної Республіки та Західно – Української Народної Республіки, їх ролі в процесі здобуття незалежності.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool