Урочисте засідання клубу «Ветеран» в міській раді (ФОТО)

Жовтень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

Урочисте засідання клкбу «Ветеран» відбулось 30 вересня у Кіровоградській міській раді. Ветеранів міста прийшли привітати міський голова Олександр Саінсус та заступник міського голови Лариса Андреєва.

Олександр Саінсус висловив усім кіровоградським ветеранам теплі слова вдячності за все, що вони зробили для рідного міста своєю самовідданою працею. Саме завдяки людям старшого покоління, наголосив Олександр Саінсус, Кіровоград звільнений від фашистської окупації, піднятий з руїн у повоєнні часи і розбудований з існуючими житловими масивами та потужним промисловим комплексом. Трудовий і ратний подвиг наших ветеранів гідний взірець для нинішніх поколінь, відзначив міський голова і побажав їм міцного здоров’я і довгих років життя.
Олександр Саінсус вручив під час урочистостей ключі від квартири учаснику бойових дій, інваліду Великої Вітчизняної війни І-ої групи Олександру Петровичу Смірнову та грамоти Кіровоградської міської ради Борису Федоровичу Шуміхіну, голові первинної ветеранської організації шахти «Інгульська» і Олександру Павловичу Висицькому, члену кіровоградської міської організації ветеранів фізкультури, спорту і війни.
109 ветеранів війни і праці отримали в цей день також матеріальну допомогу, надану за рішенням виконавчого комітету міської ради.
Чудовим концертом привітали учасників урочистостей народний аматорський хор «Ветеран» та діти, учасники зразкового художнього колективу «Світанок» ЗОШ №25 і хореографічного ансамблю «Алегро». А бурхливі оплески від ветеранів лунали на адресу учнів ЗОШ №26 Дар’ї Нікітіної і ЗОШ №20 Владислава Бураги та Оксани Драч за прекрасні пісні у їх виконанні.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Урочисте засідання клкбу «Ветеран» в міській раді (ФОТО)

Урочисте засідання клкбу «Ветеран» в міській раді (ФОТО)

Урочисте засідання клкбу «Ветеран» в міській раді (ФОТО)

Урочисте засідання клкбу «Ветеран» в міській раді (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool