Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 295 заяв

Лютий 12, 2013 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 12 лютого 2013 року
 

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 295 заяв і повідомлень громадян, з них 154 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники патрульної служби біля одного із ринків обласного центру зупинили раніше судимого 42-річного кіровоградця, у якого виявили шприц із опієм об’ємом 2 мл. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

До Новоархангельського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 50-річна жителька одного із населених пунктів району. Попередньо встановлено, що до домоволодіння жінки зайшов 22-річний місцевий житель, після візиту якого потерпіла виявила зникнення двох мобільних телефонів. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool