Український «Оскар» повернувся в світське життя України

Січень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

У Києві відбулася прес-конференція, присвячена Дев'ятій церемонії «Viva! Найкрасивіші 2016 ».

 

 

 

 

На заході побував представник порталу FOTOINFORM.NET, тому ми готові розповісти Вам з перших вуст про процедуру голосування і нововведення проекту, який прирівнюється до українського «Оскару».

Дев'ята церемонія є довгоочікуваною, адже «Viva! Найкрасивіші 2016» повернулася в світське життя України після трирічної перерви. Найзірковіший і найяскравіший вечір відбудеться 18 березня в Національному палаці мистецтв України.

«Ми вважаємо, що життя триває і в цих умовах нам потрібно творити, продовжувати створювати красу нашого життя, тому паузу тривалістю в кілька років ми вирішили припинити. Ми для себе бачимо місію в створенні позитивного настрою. За три роки змінилася країна, і змінилися наші герої. Про ці нові обличчя ми хочемо розповісти на дев'ятій церемонії. Близько 70% номінантів - саме нові імена », - акцентувала головний редактор журналу «Viva» Іванна Слабошпицька.

Загалом в цьому році номіновано 104 творчі людини, які за версією редакції журналу «Viva» є найкрасивішими у нашій державі. При обрані номінантів були палкі дискусії в редакції - розповіла Іванна Слабошпицька. За її словами, кожен з номінантів створює красу нашого життя, гарні вчинки, твори: «Вони є лідерами думок, їх імена у всіх на устах, їх творчість та приватне життя цікавить народ».

Кожен бажаючий має можливість підтримати лідерів своїх сердець. Голосування проходить в два етапи. Перший уже стартував на сайті проекту http://sk.viva.ua/. Віддати голос за своїх фаворитів можна буде до 20 лютого. Згідно результатам голосування будуть визначені топ -15 чоловіків і топ-15 жінок. Надалі переможців визначатимуть за допомогою sms- голосування.

http://www.fotoinform.net/

Відзначимо, що команда організаторів на фінал готує грандіозне шоу, обіцяють радувати, дивувати і захоплювати новою концепцією. Розпочнеться захід з червоної доріжки. За традицією всі гості будуть дотримуватися дрес-коду вечора Black Tie. Продовжиться церемонія грандіозним та яскравим концертом: «За період часу поки не було церемонії дуже підріс рівень наших артистів. Це буде симбіоз творчості нашої команди і творчості команд артистів. Ми поглянемо на майданчик і на артистів по-новому », - підкреслив режисер-постановник проекту Сергій Картина.

У концерті візьмуть участь топові артисти Тіна Кароль, Оля Полякова, Jamala, The Hardkiss, Monatik, Alekseev, Alyosha, Неангели, O.Torvald, Катерина Кухар, а також Олександр Стоянов в супроводі віртуоз -оркестру Kiev Tango Proect.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool