Українка - у кожній із нас

Лютий 23, 2023 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

25 лютого 2023 року Кіровоградська ОВА долучиться до відзначення 152-ої річниці від дня народження великої доньки нашого народу – Лесі Українки.

Працівниці обласної військової адміністрації закликають своїх колежанок взяти участь у акції "Українка – у кожній з нас" 24-25 лютого 2023 року.

Попри війну, сльози, переживання за тих, хто на фронті, українська жінка лишається захисницею, символом щастя і незламності.

Пригадайте слова поетеси:

Ні, я хочу крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Жити хочу! Геть думи сумні!

Тож закликаємо усіх вас, дорогі подруги, доєднатися до нашої ініціативи і 24 лютого 2023 року одягти національне вбрання і просто на телефон прочитати ваші улюблені поезії незламної Лесі та викласти свої відео (Reels) у соціальних мережах (Facebook, Instagram, Tik Tok) із хештегом #Українка_у_кожній_із_нас. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool