УДАРний спорт на Кіровоградщині (ФОТО)

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

28 січня 2012 року у місті Знам’янка, що у Кіровоградській області, відбувся чемпіонат області з античного бойового мистецтва – панкратіону. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомилиу прес-службі Кіровоградської обласної організації Політичної Партії «УДАР Віталія Кличка»

Панкратіон давнє бойове мистецтво, що є синтезом боротьби та кулачного бою. Це один з трьох видів єдиноборств на Давніх Олімпійських Іграх, його вважали найскладнішим і найоригінальнішим видом змагань. Але це єдиноборство, за часів Античної Греції, було дуже травматичним і нажаль до наших часів не збереглось у первозданному вигляді.
Нині панкратіон переживає другу молодість і є менш безпечним для спортсменів. Атлетам дозволяється використовувати весь арсенал прийомів з вільної боротьби, греко-римської боротьби, самбо, дзюдо, інших східних єдиноборств, а також з боксу та кікбоксингу. Для того, щоб відновити панкратіон, як олімпійський вид спорту, була створена Всесвітня Федерація Єдиноборства Панкратіон.
В Україні панкратіон почав свій розвиток з 1995 року, саме цього року було проведено перший Чемпіонат України. А вже наступного року Україна представила свою команду на Чемпіонаті Світу.
В цьогорічному чемпіонаті області взяли участь 87 спортсменів зі Знам’янки, Кіровограда, Олександрії і Новгородки. Учасники змагань мали змогу виступати у різних версія, у відповідності з правилами панкратіону – граплінг-гі, граплінг-но-гі, агон, комбат-граплінг. Також, кожен спортсмен міг сам обирати одну чи кілька версій для участі в змаганнях.
Змагання тривали цілий день і були дуже напруженими, адже рівень команд значно виріс за останній рік. Це стало можливим завдяки важкій і невтомній праці тренерів, суддів і звичайно є самих спортсменів.
Дуже приємно, що Політична Партія «УДАР Віталія Кличка» не залишається осторонь таких цікавих і яскравих змагань і сприяє розвитку цього самобутнього і стародавнього бойового мистецтва, адже одразу дві команди, з Олександрії і Новгородки, змогли взяти участь у змаганнях завдяки підтримці нашої політичної сили.

УДАРний спорт на Кіровоградщині (ФОТО)

УДАРний спорт на Кіровоградщині (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool