Учень кіровоградської музичної школи - переможець конкурсу «Нові імена України»

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

 Учень Кіровоградської музичної школи № 3 Єлисей Гавриленко (викладач Ірина Іванова) гідно презентував на престижних мистецьких змаганнях рідне місто, виборовши у напруженій конкурсній боротьбі «Диплом переможця конкурсу».

Відкрили конкурс Борис Олійник - поет, Герой України, академік НАН України, лауреат державних премій СРСР та України ім. Т.Г.Шевченка, ряду Міжнародних літературно-мистецьких премій, голова попечительської ради програми УФК «Нові імена України» та Світлана Глух – піаністка, народна артистка України, професор Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, координатор програми УФК «Нові імена України». Вони побажали всім конкурсантам високого творчого натхнення і успіхів на сцені фестивалю.
У церемонії нагородження переможців і учасників конкурсу-огляду "Нові імена України" взяла участь дружина Президента України Марина Порошенко.
Це не перший конкурс Єлисея, відзначила директор школи Алла Васильєва. Він здобував призові місця на обласному конкурсі «Паросток». Неодноразово перемагав на Міжнародному та Всеукраїнських конкурсах молодих піаністів в рамках фестивалю «Нейгаузівські музичні зустрічі» у Кіровограді, ставав переможцем Міжнародного фестивалю-конкурсу «Музичні зустрічі в палаці Браницьких» у Білій Церкві, фестивалю «Золота ліра» у Дніпропетровську, дипломантом Міжнародного інструментального конкурсу Є.Станковича та Всеукраїнського конкурсу «Класичний меридіан» у Києві.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool