У Світловодську продовжується реконструкція водоочисної станції

Червень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

У Світловодську продовжується реконструкція Дніпровської водоочисної станції ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Про це повідомив заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук.

«Готовність проекту - 46%. Він здійснюється за кошти Світового банку. Реконструкція відбувається поетапно, щоб не зупиняти водозабезпечення споживачів. Після введення в експлуатацію цього об’єкту підприємство почне застосувати в роботі нові технології очистки», - зазначив Сергій Поліщук.

Він додав, що проект передбачає будівництво нової водоочисної споруди розміром не більше 72х24м, в якій повинні розташовуватись дві ідентичні водоочисні лінії загальною потужністю 100.000 м3 / добу.

В департаменті житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА розповіли, що наразі виконали роботи з армування бетонних пальових ковпаків, встановили каркас для бетонування приміщень обробки мулу і створили відлив вертикальних стін відстійників.

Як повідомлялось, Дніпровську водоочисну споруду ввели в експлуатацію в 1973 році з проектною потужністю 168 000 м3/добу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool