У стані алкогольного сп’яніння чоловік побив до смерті кропивничанина

Листопад 28, 2017 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Конфлікт, що виник між чоловіками без постійного місця проживання закінчився для одного з них фатально. 40-річний громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму 46-річному знайомому, що призвели до фатальних наслідків.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з багатоповерхових будинків знаходиться тіло чоловіка.На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 46-річний чоловік без постійного місця проживання.

На тілі загиблого було виявлено численні тілесні ушкодження, які, згідно висновку експерта, і стали причиною його смерті.

Попередньо встановлено, що потерпілий та підозрюваний розпивали у підвальному приміщенні алкогольні напої. Потім між опонентами раптово виникла сварка, у ході якої зловмисник наніс кропивничанину численні удари в область тулуба та голови. Травми виявилися несумісними з життям. Через деякий час безхатченко витягнув тіло знайомого з підвалу на вулицю і пішов у невідомому напрямку.

«Менш ніж за годину працівники поліції встановили особу підозрюваного у вчиненні даного злочину. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого), - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool