У стані алкогольного сп’яніння чоловік побив до смерті кропивничанина

Листопад 28, 2017 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Конфлікт, що виник між чоловіками без постійного місця проживання закінчився для одного з них фатально. 40-річний громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму 46-річному знайомому, що призвели до фатальних наслідків.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з багатоповерхових будинків знаходиться тіло чоловіка.На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 46-річний чоловік без постійного місця проживання.

На тілі загиблого було виявлено численні тілесні ушкодження, які, згідно висновку експерта, і стали причиною його смерті.

Попередньо встановлено, що потерпілий та підозрюваний розпивали у підвальному приміщенні алкогольні напої. Потім між опонентами раптово виникла сварка, у ході якої зловмисник наніс кропивничанину численні удари в область тулуба та голови. Травми виявилися несумісними з життям. Через деякий час безхатченко витягнув тіло знайомого з підвалу на вулицю і пішов у невідомому напрямку.

«Менш ніж за годину працівники поліції встановили особу підозрюваного у вчиненні даного злочину. Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого), - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool