У січні поточного року до міського бюджету вдалося акумулювати 45, 2 мільйона гривень

Лютий 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Стан виконання міського бюджету у січні 2012 року став головним питання наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради. 

Начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова відзначила під час наради, що стартові умови виконання міського бюджету 2012 року виявились набагато кращими, ніж у минулому році. Кіровоград увійшов в новий рік з прийнятим бюджетом і без боргів по заробітній платі працівникам бюджетної сфери.

За інформацією Любові Бочкової, у січні поточного року до загального фонду міського бюджету вдалося акумулювати 45, 2 мільйона гривень, що на 10,7% більше, ніж за анлогічний період минулого року. Левову частку власних і закріплених надходжень склали податок з доходів фізичних осіб – 22Ю1 мільйона гривень, плата за землю – 3,3 мільйона гривень, місцеві податки і збори – 443 тисячі гривень та оренда комунального майна – 130 тисяч гривень. Збільшення надходжень у січні 2012 року в порівнянні з січнем 2011 року зафіксовано як по податку з доходів з фізичних осіб (+ 1,8 мільйона гривень), так і по платі за землю (+1,2 мільйона гривень).
Проте, звернула увагу Любов Бочкова, не зважаючи на загальне збільшення дохідної частини бюджету, не вдалося досягнути планових показників січня, затверджених рішенням міської ради. Податку з доходів фізичних осіб мали зібрати на 1,7 мільйона гривень більше. У зв’язку з цим міський голова Олександр Саінсус поставив перед управлінням економіки міської ради вимогу забезпечити належне планування, засноване на реальних показниках роботи економічного сектору міського господарства.
За поясненнями Олени Осауленко, начальника управління економіки, недовиконання плану надходжень з податку на доходи фізичних осіб пов’язане з існуючою заборгованістю із заробітної плати на підприємствах обласного центру на загальну суму 5,2 мільйона гривень та тимчасовим призупиненням виробництва на ряді підприємств Кіровограда.
Рівень доходної частини міського бюджету, наголосила Любов Бочкова, дозволив забезпечити заробітну плату працівникам бюджетних установ за січень 2012 року без оформлення позички в органах казначейства.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool