You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У приміщенні Кіровоградської міської ради триває реконструкція першого поверху під розміщення центру надання адміністративних послуг (ФОТО)

Жовтень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1419 | Коментарі: 0

Кіровоград став одним з трьох міст України, разом з Києвом та Луганськом, де буде реалізовано проект створення Центру надання аміністративних послуг.

Визначено, що центр буде розташований у лівому крилі першого поверху Кіровоградської міської ради (вхід – з вулиці Тимірязєва). Сьогодні тут повним ходом ідуть ремонтні роботи майбутніх приміщень ЦНАПу За інформацією координатора проекту в міській раді Антона Шевченка, їх загальна площа становитиме близько 700 кв. м. На постійній основі в центрі працюватиме 51 особа, за графіком – ще 20 осіб. Центром надаватиметься 91 адміністративна послуга, а щоденно планується обслуговувати близько 500 відвідувачів. Працюватиме центр з 9-ї до 16-ї години, до 20-ї години і в суботу тут чергуватимуть працівники відділу дозвільних процедур. На сьогодні уже проведено інвентаризацію адміністративних послуг, визначено перелік тих, що надаватимуться в центрі, розроблено й затверджено положення про центр, визначено служби, територіальні відділення відомств, що крім відділів й управлінь міської ради, будуть задіяні в його роботі, розроблено схему їх розташування, з міського бюджету виділено 299 тисяч гривень на реалізацію проекту (левова частка коштів має надійти з державного бюджету). У центрі будуть впроваджені електронні системи документообігу та управління чергою, створені сенсорні інформаційні термінали з виходом до мережі Інтернет, веб-порталу центру, з якого можна буде скачати бланк заяви, відстежувати її проходження. У холі центру працюватиме рецепшн, з відвідувачами працюватимуть два консультанти, буде можливість отримати банківські послуги й таке інше. – Наше завдання – створити такі умови, аби жителі міста отримували якісні адміністративні послуги в короткі терміни, – зазначив Олександр Саінсус. – Деякі питання, що розглядаються в цьому будинку, мають «строк давності» по два–три роки. Саме через це слово «чиновник» набуло негативного забарвлення. Так не повинно бути – чиновники мають працювати на людей і для людей.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.

У приміщенні Кіровоградської міської ради триває реконструкція першого поверху під розміщення центру надання адміністративних послуг (ФОТО)

У приміщенні Кіровоградської міської ради триває реконструкція першого поверху під розміщення центру надання адміністративних послуг (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool