У Новомиргороді призначено нового керівника місцевого відділення поліції

Січень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Заступник начальника поліції Кіровоградської області Дмитро Ткачонок представив особовому складу підрозділу нового очільника – підполковника поліції Станіслава Іщенка.

Участь у заході взяли також керівники органів місцевого самоврядування, суду та прокуратури.

«Станіслав Анатолійович має чималий досвід роботи, у тому числі на керівних посадах, раніше працював заступником начальника у Новоукраїнському відділі поліції. Тому не виникає сумнівів, що обов’язково знайде порозуміння з новим колективом та організує діяльність поліцейських за всіма напрямками на відповідному рівні», - зазначив Дмитро Георгійович, звертаючись до присутніх.

Під час наради також було обговорено питання подальшої співпраці поліції з представниками правоохоронних і судових структур, місцевою громадою задля підтримання порядку на території міста та району.

По закінченню заходу новий керівник підрозділу приступив до виконання службових обов’язків.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool