У місті Знам’янці відкрито дільничний пункт міліції

Липень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Приміщення нового пункту розташовано в будівлі професійно-технічного училища у південній частині районного центру. Завдяки цьому громадяни та дільничні інспектори міліції, що обслуговують дану територію, матимуть можливість для більш тісної співпраці.

У відкритті пункту взяли участь начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий, заступник начальника Олег Клименко, міський голова Ігор Крижановський, секретар міської ради Надія Адамович, дільничні інспектори та представники засобів масової інформації.
Подія стала можливою завдяки спільним зусиллям органів місцевої влади, громадськості та правоохоронців. За сприяння директора начального закладу Володимира Садієра було надано приміщення для пункту. Відтепер в окремих кабінетах двоє дільничних безпосередньо на ввіреній території здійснюватимуть прийом громадян. У свою чергу, міський голова посприяв першочерговому умеблюванню пункту.
Начальник міліції Андрій Гулий наголосив, що даний дільничний пункт перший, який відкрився в місті Знам’янці, та висловив сподівання, що не останній.
– Правоохоронці будуть знаходитися на території обслуговування, що дасть змогу оперативніше реагувати на заяви громадян, а мешканці будуть звертатися до дільничного інспектора міліції для вирішення проблемних питань неподалік від місця свого проживання, – зазначив Андрій Андрійович.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool