У Луцьку вимагали свободу Павліченкам (фото)

Лютий 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Cьогодні, 16 лютого, у місті Луцьку відбувся Марш в підтримку сім’ї Павліченків. Метою громадської акції була вимога звільнити з-під варти Сергія та Дмитра Павліченків та привернути увагу до беззаконня в судовій системі України.

Близько 400 небайдужих лучан зібралося на Марш в підтримку Павліченків. Колона активістів пройшлася центром міста з банером на захист Павліченків, піднятими синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами, виголошуючи гасла «Свободу чесним! – Свободу Павліченками!», «Сьогодні Павліченки – завтра ти!», «Один за всіх і всі за одного!», «Разом і до кінця!», «Слава Україні! Героям Слава!» у напрямку до головного управління МВС у Волинській області.
Під час маршу роздавали листівки із закликом до 25 лютого підписати петицію до президента США, аби на міжнародному рівні звернули увагу на справу засуджених.
Біля головного управління міліції, організатори маршу передали звернення від громадського зібрання міста Луцька до прокурора України із вимогою розпочати нове незаангажоване та справедливе слідство по справі Павліченків. Також звернення передали народним депутатам України, які взяли участь в марші.

У Луцьку вимагали свободу Павліченкам (фото)

У Луцьку вимагали свободу Павліченкам (фото)

Прес-служба ВОО «Національний Альянс»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool