У Кропивницькому ЗОШ-10 відзначила свій 35-й день народження

Жовтень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 жовтня, у педагогічного і учнівського колективу загальноосвітнього навчального закладу №10, що у селищі Новому в Кропивницькому святковий день. Їх рідна школа відзначає день народження – 35 років від свого заснування.

Привітати ювілярів завітали секретар міської ради Андрій Табалов і заступник міського голови Наталія Дзюба.
- Дозвольте мені щиро привітати вас з ювілеєм вашої школи і побажати усім її учням успіхів у навчанні, а вчителям — терпіння та творчих злетів, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Табалов.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

У святковий день не обійшлося без подарунків. Секретар міської ради разом із теплими словами привітань від імені всього депутатського корпусу Кропивницького вручив директору школи сертифікат на придбання 6 сучасних комп'ютерів.

З нагоди 35-річчя та за вагомий внесок у розвиток освіти міста, створення сприятливих умов для всебічного розвитку підростаючого покоління та високопрофесійну майстерність, колективу школи та її директору Ірині Кондратенко Наталія Дзюба вручила Подяку міської ради та виконавчого комітету.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool