У Кропивницькому знищили алею дерев (ФОТО)

Вересень 07, 2020 | Новини | Переглядів: 2128 | Коментарі: 0

Зелені хвойні дерева перетворилися на засохлі «свічки», повідомляє FOTOINFORM.NET

Старожили міста Кропивницький пам'ятають зелений острівець біля виправної колонії №6, де була гарна, зелена хвойна алея дерев. Але комусь вони стали на заваді. Наразі уся алея стоїть всохла з обдертою корою.

По місту стало вже поганою звичкою знищувати зелені насадження. Щоб не понести відповідальність за спилювання живого дерева, його з початку тихенько «вбивають». Хтось робить отвори та заливає різні шкідливі для дерева речовини, хтось починає пиляти гілки, ушкоджуючи тим самим дерево.

А цим хвойним деревам поздирали великим шматком кору від землі до верху. Цікаво, куди дивилися службовці цього спецзакладу та правоохоронці нашого міста?

Також поряд зі знищеною алею знаходиться вуличне кафе, де відпочивають родичі та знайомі засуджених, коли вони до них приїжджають.

Цікаво, кому завадила ця алея, та хто понесе відповідальність за її знищення?

У Кропивницькому знищили алею дерев

У Кропивницькому знищили алею дерев

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool