У Кропивницькому злодій намагався викрасти обладнання з теплового пункту

Січень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

За адресою спрацювання сигналізації поліцейські застали чоловіка за вчиненням правопорушення. Зловмисник спробував утекти, але його зусилля виявилися марними.

Напередодні близько 21-ї години вечора наряд батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання «тривожної кнопки» в одному з приміщень підприємства, що надає послуги з теплопостачання.

Прибувши на місце, поліцейські почали обстеження будівлі теплового пункту та почули, як хтось розбив скло з тильного боку котельні. Негайно попрямувавши на звук, правоохоронці побачили, що невідомий викинув із вікна якийсь предмет та сам намагався вибратися з приміщення. З метою припинення правопорушення поліцейські наказали злодію зупинитися. Натомість чоловік почав тікати, але працівники поліції наздогнали громадянина.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника госпоргану, який повідомив, що металева пластина, яку намагалися викрасти, слугувала кришкою для технічної ями.

Особу правопорушника встановили. Ним виявився 30-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. За даним фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та прийняття рішень.

За матеріалами Управління поліції охорони
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool