У Кропивницькому затримали водія, який скоїв ДТП, а після знімав стрес вживанням алкоголю (ФОТО)

Лютий 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1707 | Коментарі: 0

Вчора, 27 лютого, близько 10-ї години, патрульні отримали інформацію про ДТП за участю нетверезого водія на вулиці Академіка Тамма.

Приїхавши на місце події, інспектори побачили автомобіль Ford Transit, водій якого не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечного інтервалу руху та скоїв наїзд на перешкоду, а саме на торгівельну продукцію, чим завдав матеріальні збитки її власникам.

Водія на місці не виявили. Свідки події розповіли патрульним, що той наразі перебуває в одному із кафе-барів. В закладі відпочинку патрульні побачили власника транспортного засобу, який спричинив ДТП. Під час спілкування з 39-річним водієм, охоронці порядку виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Той розповів патрульним, що випив горілки після скоєння ДТП. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала результат – 1,76 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує норму.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

На нетверезого водія склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП та ч.4 ст.130 (Вживання водієм алкоголю після скоєння ДТП) КУпАП.

Вчора, 27 лютого, близько 10-ї години, патрульні отримали інформацію про ДТП за участю нетверезого водія на вулиці Академіка Тамма.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool