У Кропивницькому затримали нетверезого водія маршрутного таксі

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

Поліцейські продовжують виявляти нетверезих водіїв, цього разу – водій маршрутного таксі наражав на небезпеку пасажирів

Ані штраф понад 10 000 гривень, ані позбавлення права керування на один рік, ані відповідальність за інших учасників дорожнього руху не лякають водіїв. Вони продовжують сідати за кермо напідпитку.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Вчора, 19 жовтня, близько 20-ї години вечора патрульні отримали повідомлення про нетверезого водія маршрутного таксі. Пасажири таксі зателефонували на службу 102 і розповіли, що водій поводить себе досить неадекватно, до того ж в салоні авто відчутний запах алкоголю. Маршрутний засіб рухався із селища Нове в центр міста.
Охоронці порядку зупинили автомобіль на проспекті Університетському. При спілкування з 33-річним водієм патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте освідуватися на місці чоловік всіляко відмовлявся і заперечував факт керування ним автомобілем. Після недовгого спілкування керманич все ж таки погодився проїхати до медичного закладу. Освідування підтвердило, що чоловік знаходиться в нетверезому стані. Алкотестер показав результат 1,83 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує норму. На водія склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у нетверезому стані) КУпАП.

В цей же час, але вже в районі старої Балашівки патрульні помітили автомобіль «Москвич», водій якого не впоравшись з керуванням в’їхав у газон.
Підійшовши до водія, патрульні побачили на передньому сидінні не пристебнутого ременем безпеки 9-річного хлопчика. 32-річний керманич зізнався, що вживаючи алкоголь не думав, що наражає на небезпеку малолітню дитину.
Алкотестер показав результат 1,84 проміле алкоголю в крові. На водія склали адмінматеріали за ч.1 ст. 130 (Керування у нетверезому стані) КУпАП, та ст.125 (Інші порушення ПДР) КУпАП.
Водії, будьте відповідальними. НЕ сідайте за кермо напідпитку. Дорога не пробачає помилок!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool