У Кропивницькому затримали громадян, які ймовірно причетні до пограбування

Січень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Вчора, 18 січня, близько 15-ї години, до чергової частини районного відділу поліції надійшло повідомлення про грабіж в селищі Веселівка.

Заявниця повідомила охоронцям порядку, що четверо громадян із застосуванням фізичної сили заволоділи золотими прикрасами, іконою та картиною, а потім зникли у невідомому напрямку на автомобілі світлого кольору. Жінка також запам’ятала номерні знаки транспортного засобу.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Орієнтування негайно передали у радіоефір. Близько 16-ї години, в центрі міста, 107 екіпаж побачив автомобіль Lanos з розшукуваними номерами. В транспортному засобі знаходилися троє чоловіків. В ході проведення слідчо-розшукових дій в салоні автомобіля були знайдені ікона та картина, схожі на ті, що розшукували.

Затриманих громадян доставили до міського відділу поліції. Заявниця впізнала своїх кривдників, однак зазначила, що у крадіжці брав участь ще один громадянин, на якого також вказали троє затриманих.

Місце знаходження четвертого фігуранта справи наразі встановлюється. Відомо, що громадянин – уродженець Кропивницького, 1987 року народження. Раніше чоловік також мав проблеми із законом, притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.
Встановлення всіх обставин події триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool