У Кропивницькому засуджено інспектора пенітенціарної служби, викритого на хабарі

Червень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

За матеріалами Служби безпеки України Ленінським районним судом м.Кропивницького засуджено інспектора Південного міжрегіонального Управління виконання кримінальних покарань та пробації, викритого на хабарі.

Правоохоронці задокументували, що зловмисник разом із старшим дільничним місцевого райвідділу поліції вимагали десять тисяч гривен від мешканця Кропивницького.

У таку суму вони оцінили вирішення питання про пом’якшення статті та відповідно запобіжного заходу щодо чоловіка. У вересні 2017 року оперативники регіонального Управління СБУ спільно з прокуратурою затримали інспектора на вулиці обласного центру під час отримання всієї суми хабара, згодом був затриманий і старший дільничний поліції.

Суд визнав інспектора підрозділу пенітенціарної служби винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України та призначив покарання у виді штрафу в розмірі семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає дванадцять тисяч сімсот п’ятдесят гривень.

Наразі судові засідання стосовно іншого фігуранта справи тривають
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool