У Кропивницькому за минулу добу тричі виїжджали для ліквідації загорань рослинності

Березень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

За минулу добу вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону тричі залучались до ліквідації пожеж рослинності на території Кіровоградського району.

12 березня о 12:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 800 м2 сухостою та відкритій території у с. Клинці. О 13:34 пожежу було локалізовано та о 14:05 – ліквідовано.

Того ж дня о 14:38 рятувальники виїхали за викликом на ліквідацію загорання дерева на вул. Бобринецький шлях у м. Кропивницькому. Пожежа була ліквідована о 15:03.
У с. Підгайці о 18:20 на відкритій території виникла пожежа 500 м2 сухої трави, яку було ліквідовано рятувальниками о 20:05.

Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багаття.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool